ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Πολίτης καταγγέλλει πλανόδιους: «Τη βρήκα στην αυλή μου έτοιμη να κλέψει»

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Πολίτης καταγγέλλει πλανόδιους: «Τη βρήκα στην αυλή μου έτοιμη να κλέψει»

Την προσοχή του κοινού σε πλανόδιους πωλητές συστήνει κάτοικος Δερύνειας μέσα από σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτηση της μια γυναίκα επισκέφθηκε το σπίτι της θέλοντας να της πουλήσει σεντόνια με την ίδια να μην αγοράζει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας, ξαναβρήκε την εν λόγω γυναίκα στην αυλή της να προσπαθεί να κλέψει το ποδήλατο της κόρης της και την έδιωξε.

Η σχετική ανάρτηση συνοδευόταν και με φωτογραφίες όπου η πολίτης ανέφερε ότι η κόρη της γυναίκας που φαίνεται στις φωτογραφίες κρατά παιδικό καροτσάκι ανήκει στην κόρη της παραπονούμενης.

Για το περιστατικό σύμφωνα με την παραπονούμενη έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που προχώρησε ήδη σε κάποιες έρευνες, ενώ το όλο σκηνικό ήρθε σε γνώση και του Δημάρχου Δερύνειας.

Η ανάρτηση στο Facebook

«Αυτό το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο στην οδό Ομονοίας. Η κυρία που βλέπετε την βρήκα στην αυλή μας και ήθελε να μου πουλήσει σεντόνια και αφού της είπα ότι δεν θέλω έφυγε. Μετά από λίγο την βρήκα πάλι στην αυλή να προσπαθεί να κλέψει το ποδήλατο της κόρης μου και την έδιωξα. Τελικά μετά από λίγη ώρα την είδα να περνά ξανά από έξω και το καροτσάκι που κρατά το μωρό της είναι της κόρης μου. Προσέχετε λίγο!!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE