ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησαν' μετά από θανατηφόρο τα όνειρα 30χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησαν' μετά από θανατηφόρο τα όνειρα 30χρονου

 

Σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα, έχασε τη ζωή του ο MOHAMAD FATEH BATSH, 30 ετών, από τη Συρία.

Το νέο θανατηφόρο συνέβη γύρω στις 3.25μ.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονη στην λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 34χρονος, με συνεπιβάτη τον άτυχο 30χρονο.
Από τη σύγκρουση και οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν σοβαρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του BATSH.

Ο 34χρονος διαπιστώθηκε, ότι φέρει κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE