«Καρφώθηκε» κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που καθάριζε το δρόμο στο Μοναγρούλι

«Καρφώθηκε» κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που καθάριζε το δρόμο στο Μοναγρούλι

Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος, δεν επέβαινε κανένας εργαζόμενος της εταιρείας καθαρισμού οδοστρώματος.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στο Facebook η κόρη του ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός του οχήματος απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας.

Από το ατύχημα, έκλεισε η κυκλοφορία του δρόμου για περίπου μισή ώρα, ενώ στη σκηνή έσπευσαν αστυνομικοί και συνεργείο για την απομάκρυνση του οχήματος.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης υπέβαλαν σήμερα και επίσημα τις υποψηφιότητές τους για το «χρίσμα» του Δημοκρατικού Συναγερμού ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εσωκομματικής αναμέτρησης που αναμένεται να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις διαχωριστικές γραμμές εντός του κόμματος, με την ψηφοφορία να έχει οριστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE