«Καρφώθηκε» κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που καθάριζε το δρόμο στο Μοναγρούλι

«Καρφώθηκε» κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που καθάριζε το δρόμο στο Μοναγρούλι

Ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος, δεν επέβαινε κανένας εργαζόμενος της εταιρείας καθαρισμού οδοστρώματος.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στο Facebook η κόρη του ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός του οχήματος απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας.

Από το ατύχημα, έκλεισε η κυκλοφορία του δρόμου για περίπου μισή ώρα, ενώ στη σκηνή έσπευσαν αστυνομικοί και συνεργείο για την απομάκρυνση του οχήματος.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE