Πυροβολισμοί στο Παρίσι - Σοβαρά τραυματισμένο 10χρονο κορίτσι

Πυροβολισμοί στο Παρίσι - Σοβαρά τραυματισμένο 10χρονο κορίτσι

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι πριν λίγη ώρα έπειτα από νέο περιστατικό με πυροβολισμούς.

Το συμβάν σημειώθηκε σε προάστιο του Παρισιού, στο Παντίν και ειδικότερα στην περιοχή Σεν Ντενί.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, ένας άντρας με όπλο πυροβόλησε σε ένα όχημα όπου βρισκόντουσαν ένας άντρας με τη 10χρονη κόρη του.

Το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί σοβαρά στην πλάτη και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον πατέρα της, ο οποίος είναι καλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE