ΤΡΑΓΩΔΙΑ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Θετικό στον κορωνοϊό το δύο μηνών αγγελούδι που έσβησε στο κρεβατάκι του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Θετικό στον κορωνοϊό το δύο μηνών αγγελούδι που έσβησε στο κρεβατάκι του

Συγκλονισμένη η Κύπρος με την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όταν βρέφος δύο μηνών διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όταν γεννήθηκε το βρέφος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για 15 ημέρες λόγω αναπνευστικού προβλήματος που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του άτυχου βρέφους προκλήθηκε από αναπνευστικό πρόβλημα.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που αναβλήθηκε για μεταγενέστερο στάδιο καθώς μετά από σχετικό δείγμα που λήφθηκε από το άτυχο αγγελούδι αυτό εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό χωρίς εννοείται η αιτία του ξαφνικού χαμού του να οφείλεται στην νόσο Covid-19.

Η εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμό και από σχετικές εξετάσεις θα περάσουν μέλη της οικογένεια τους βρέφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE