Διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα στη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου, αναφέρει το ΥΠΕΞ Τουρκίας

Διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα στη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου, αναφέρει το ΥΠΕΞ Τουρκίας

Ολες τις διαστάσεις των διμερών σχέσεων των δύο χωρών, καθώς και τα περιφερειακά ζητήματα, αναμένεται να συζητήσουν ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του κ. Δένδια στην Αγκυρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ.


 Η επίσκεψη εργασίας του κ. Δένδια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Απριλίου.

Εξάλλου, αύριο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί στο Φανάρι, αλλά στο πολιτιστικό κέντρο Σισμανόγλειο του ελληνικού Προξενείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE