Διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα στη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου, αναφέρει το ΥΠΕΞ Τουρκίας

Διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα στη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου, αναφέρει το ΥΠΕΞ Τουρκίας

Ολες τις διαστάσεις των διμερών σχέσεων των δύο χωρών, καθώς και τα περιφερειακά ζητήματα, αναμένεται να συζητήσουν ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του κ. Δένδια στην Αγκυρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ.


 Η επίσκεψη εργασίας του κ. Δένδια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Απριλίου.

Εξάλλου, αύριο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί στο Φανάρι, αλλά στο πολιτιστικό κέντρο Σισμανόγλειο του ελληνικού Προξενείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE