Διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα στη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου, αναφέρει το ΥΠΕΞ Τουρκίας

Διμερείς σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα στη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου, αναφέρει το ΥΠΕΞ Τουρκίας

Ολες τις διαστάσεις των διμερών σχέσεων των δύο χωρών, καθώς και τα περιφερειακά ζητήματα, αναμένεται να συζητήσουν ο Ελληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του κ. Δένδια στην Αγκυρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ.


 Η επίσκεψη εργασίας του κ. Δένδια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Απριλίου.

Εξάλλου, αύριο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί στο Φανάρι, αλλά στο πολιτιστικό κέντρο Σισμανόγλειο του ελληνικού Προξενείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE