Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κατέρριψε 90χρονη Γιαπωνέζα, η γηραιότερη διευθύντρια γραφείου στον κόσμο

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κατέρριψε 90χρονη Γιαπωνέζα, η γηραιότερη διευθύντρια γραφείου στον κόσμο

Μια 90χρονη Γιαπωνέζα που εργάζεται στην ίδια εταιρεία από το 1956 κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη διευθύντρια γραφείου στον κόσμο.



Η Γιασούκο Ταμάκι που θα γιορτάσει τα 91α γενέθλιά της στις 15 Μαΐου, εξακολουθεί να εργάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα στη Sunco Industries για 7 1/2 ώρες την ημέρα.

«Είμαι πραγματικά συγκινημένη» δήλωσε η Γιασούκο Ταμάκι στους υπεύθυνους των ρεκόρ Γκίνες όταν έλαβε το πιστοποιητικό της και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για το εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο παραμένει τόσα πολλά χρόνια.

«Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα για να βοηθώ τους άλλους. Γι `αυτό θέλω να κάνω πράγματα που κάνουν τους προέδρους, τους διευθυντές και το λοιπό προσωπικό ευτυχισμένους. Αυτός παραμένει ο δια βίου στόχος μου» είπε.

Η 90χρονη διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει συνταξιοδότηση για εκείνη. «Μόλις τελειώνει ο χρόνος, υπάρχει και ο επόμενος. Ελπίζω λοιπόν να συνεχίσω έτσι».

(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE