Κατασχέθηκαν από την Αστυνομία 22.745 κροτίδες και πυροτεχνήματα

Κατασχέθηκαν από την Αστυνομία 22.745 κροτίδες και πυροτεχνήματα

Στην κατάσχεση 22.745 κροτίδων και πυροτεχνημάτων προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης η Αστυνομία, στη Λευκωσία, ενώ σε σχέση με την υπόθεση συνελήφθη άνδρας 22 ετών, κάτοικος Λευκωσίας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε δύο οχήματα, ιδιοκτησίας 22χρονου, σε ανοικτό χώρο, στην επαρχία Λευκωσίας. Εντός των δύο οχημάτων εντοπίστηκαν 20.745 κροτίδες και 2.000 πυροτεχνήματα, τα οποία αφού επιθεωρήθηκαν από πυροτεχνουργό της Αστυνομίας κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 22χρονος, συνελήφθη από την Αστυνομία για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE