Κατασχέθηκαν από την Αστυνομία 22.745 κροτίδες και πυροτεχνήματα

Κατασχέθηκαν από την Αστυνομία 22.745 κροτίδες και πυροτεχνήματα

Στην κατάσχεση 22.745 κροτίδων και πυροτεχνημάτων προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης η Αστυνομία, στη Λευκωσία, ενώ σε σχέση με την υπόθεση συνελήφθη άνδρας 22 ετών, κάτοικος Λευκωσίας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε δύο οχήματα, ιδιοκτησίας 22χρονου, σε ανοικτό χώρο, στην επαρχία Λευκωσίας. Εντός των δύο οχημάτων εντοπίστηκαν 20.745 κροτίδες και 2.000 πυροτεχνήματα, τα οποία αφού επιθεωρήθηκαν από πυροτεχνουργό της Αστυνομίας κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 22χρονος, συνελήφθη από την Αστυνομία για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.