Απόσυρση ακατάλληλης επέκτασης καλωδίου από την αγορά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απόσυρση ακατάλληλης επέκτασης καλωδίου από την αγορά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, σε ανακοίνωσή του πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά ακατάλληλη επέκταση καλωδίου, η οποία δε φέρει τη σήμανση СЄ. Ως εκ τούτου, ο εισαγωγέας έχει προβεί σε εθελοντική ανάκλησή του από την αγορά.


Το προϊόν αφορά σε σύνολο επέκτασης εύκαμπτου καλωδίου με την εμπορική επωνυμία XINGNIU. Κατασκευαστής είναι η Puning Xingniu Electric Co., Ltd (στη συσκευασία) και το μοντέλο XN-518 (στο ρευματοδότη). Χώρα κατασκευής είναι η Κίνα και εισαγωγέας A. KRONFOUL TRADING LTD (GREEN TREE SUPERMARKETS LTD).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στα τηλέφωνα 22800514 και 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλεομοιότυπο 22348202.

Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν στον πωλητή δηλαδή από το κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE