Ασύλληπτη η τραγωδία στην Αίγυπτο: 20 νεκροί και 3 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα σε αυτοκινητόδρομο

Ασύλληπτη η τραγωδία στην Αίγυπτο: 20 νεκροί και 3 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα σε αυτοκινητόδρομο

Είκοσι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε αυτοκινητόδρομο του Ασσιούτ στην Αίγυπτο, όταν ένα επιβατικό λεωφορείο συγκρούστηκε με όχημα μεταφοράς τσιμέντου, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Τουλάχιστον τριάντα έξι ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο της σύγκρουσης για να μεταφέρουν τα θύματα και τους τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία.

Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Η εφημερίδα «Αλ Αχράμ» επισημαίνει ότι τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Αίγυπτο, αλλά συμπληρώνει ότι ο αριθμός τους μειώθηκε σε ποσοστό περίπου 30% κατά το 2019, σε σχέση με την προηγούμενη πενταετία, καθώς κατά το 2019 σημειώθηκαν 9.992 ατυχήματα, αισθητά λιγότερα από τα 14.403 του 2014.

Από την πλευρά της, η «Egypt Today» αναφέρει έρευνα της «Infographic», σύμφωνα με την οποία τα δυστυχήματα από 12.000 το 2019 μειώθηκαν σε 7.000 πέρυσι, μέγεθος που αναλογεί σε μείωση του 44%.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE