Ταυρομάχος ο Ράμος!

Ταυρομάχος ο Ράμος!

Με τον Κριστοβάο Ράμος στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση αύριο η Ομόνοια. Ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Κώστα Καϊάφα.

Αναλυτικά:

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα μας για τον αυριανό (09/05, 17:00, ΓΣΠ) αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Ονησίφορο Ρουσιά, Κωνσταντίνο Παναγή, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Ιάκωβο Σαμμούτη, Παντελή Κονομή, Κωνσταντίνο Λούβαρη, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Άλεξ Ρούμπιο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέα Παναγιώτου, Ιβάν Ρούνιε, Κριστοβάο Ράμος, Λεάντρο, Μίκαελ Ποτέ και Γεράσιμο Φυλακτού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE