«Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Πόλυ Πολυβίου, Γεωργία

 «Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Πόλυ Πολυβίου, Γεωργία

Σε πένθος βυθίστηκαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι από το χαμό της Γεωργίας Πολυβίου, σύζυγος του νομικού Πόλυ Πολυβίου σε ηλικία 63 ετών.

Η Γεωργία Πολυβίου είχε έντονη φιλανθρωπική δράση και συμμετοχή σε σωματεία. Σε ανάρτηση στα social media το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες όπου ήταν πρόεδρος από το 2005 μέχρι και σήμερα έγραψε:

«Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες με τεράστια θλίψη και πόνο ψυχής ανακοινώνει ότι σήμερα έχασε την Γεωργία Πολυβίου την Πρόεδρο και  ψυχή του Σωματείου. Η Γεωργία αφιέρωσε την ζωή της στην ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους της. Για την οικογένεια των Αλκυονίδων η απώλεια της αφήνει ένα τεράστιο δυσαναπλήρωτο κενό. Αιώνια η μνήμη της».

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της από το Themaonline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».