Ντε Πίνα 1+1!

Ντε Πίνα 1+1!

Στην ομάδα του Ερμή θα παραμείνει ο Ντε Πίνα όπως ανακοίνωσε μόλις η διοίκηση της ομάδας. 1+1 το συμβόλαιο του!

Αναλυτικά:

Ο βράχος της ομάδας μας Pina σήμερα τα απόγευμα ανανέωσε το συμβόλαιο του για 1+1 χρόνια. Η ηγεσία και το Διοικητικό του Ερμή είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη για τον εν λόγο ποδοσφαιριστή κι επιθυμούσαν την παραμονή του παίχτη στην ομάδα και μετά από μια συνάντηση με τον πρόεδρο η απάντηση του Pina ήταν ότι κι αυτός επιθυμούσε την συνέχεια της συνεργασίας μαζί μας. Οπότε στόχος επιτεύχθηκε πάμε δυνατά για τον επόμενο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE