Tηλεδιάσκεψη Αβέρωφ - Σπέχαρ για Κυπριακό και Πενταμερή

Tηλεδιάσκεψη Αβέρωφ - Σπέχαρ για Κυπριακό και Πενταμερή

Με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) κ. Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης βρέθηκαν οι εξελίξεις στο κυπριακό και η επερχόμενη άτυπη διάσκεψη.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού επανέλαβε προς την κ. Σπέχαρ την ετοιμότητα της πλευράς για την επερχόμενη άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό,  με σκοπό την άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσουν στην επίλυση του εθνικού μας θέματος πάνω στο συμφωνημένο πλαίσιο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα όπως καθορίζεται στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE