Σοκ! Πέταξαν μωρό σε κάδο απορριμμάτων - «Δεν πίστευα στα μάτια μου», είπε ο άνδρας που το βρήκε στις Αρχές των ΗΠΑ

Σοκ! Πέταξαν μωρό σε κάδο απορριμμάτων - «Δεν πίστευα στα μάτια μου», είπε ο άνδρας που το βρήκε στις Αρχές των ΗΠΑ

Κάτοικος της Νεμπράσκα στις ΗΠΑ άκουγε φωνές μέσα από τον κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του και θεώρησε πως κάποιο ζώο είχε εγκλωβιστεί εκεί.

Έσπευσε λοιπόν να απελευθερώσει το άτυχο τετράποδο που προφανώς θα είχε κατά λάθος βρεθεί εκεί αλλά προς μεγάλη του έκπληξη βρέθηκε απέναντι σε ένα μωρό!

Φορώντας μια βρώμικη πάνα το 11 μηνών αγοράκι είχε εγκαταλειφθεί μέσα στον κάδο μαζί με τα σκουπίδια, καλυμμένο στη σκόνη. 

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και οι γιατροί εξέτασαν το αγοράκι εκεί που βρέθηκε πριν το μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ομάχα για περαιτέρω εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ωστόσο πως δεν είχε υποστεί τραυματισμούς. 

Η αστυνομία πήρε τον κάδο για να τον εξετάσει και διεξάγει έρευνες για το περιστατικό. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, να πετάξει απλώς ένα μωρό, σαν να είναι σκουπίδι», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτόπτης μάρτυρας. 

«Είναι πολύ ανησυχητικό, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα», είπε ο άνδρας που βρήκε πρώτος το παιδί. 
Πάντως το αγοράκι αναγνωρίστηκε χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν ειδοποιήθηκαν οι γονείς του. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE