Τραγωδία στην Ελλάδα: Δύο νεκροί σε εργατικό δυστύχημα – Έπεσαν από ύψος δεκάδων μέτρων

Τραγωδία στην Ελλάδα: Δύο νεκροί σε εργατικό δυστύχημα – Έπεσαν από ύψος δεκάδων μέτρων

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή 16/4 στην Κοζάνη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο εργάτες έχουν χάσει τη ζωή τους στον πύργο ψύξεως της μονάδας 5 στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κατά τη διαδικασία καθαρισμού-βαφής, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκαν στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενους σε εταιρία από χώρα του εξωτερικού (το έργο έχει αναλάβει η ΑΒΑΞ), ενώ ακόμη δεν έχει γίνε γνωστός ο τόπος καταγωγής των νεκρών αναφέρει το kozanimedia.gr.

Μέχρι και πριν λίγο οι σοροί των δυο άτυχων εργαζομένων παραμένουν στο χώρο, καθώς σε λίγο φτάνουν τα ασθενοφόρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE