Τον έστειλαν στο σπίτι του οι γιατροί και πέθανε - Με σπασμούς και αφρούς στο στόμα τον εντόπισε η γυναίκα του στη Λεμεσό

Τον έστειλαν στο σπίτι του οι γιατροί και πέθανε - Με σπασμούς και αφρούς στο στόμα τον εντόπισε η γυναίκα του στη Λεμεσό

Υπόθεση ιατρικής αμέλειας εξετάζουν οι Αρχές στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία οικογένειας για τον θάνατο 71χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι συγγενείς του 71χρονου την περασμένη Κυριακή 11 Απριλίου νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και συγκεκριμένα στο Καρδιολογικό Τμήμα καθώς είχε επιβληθεί σε καθετηριασμό.

Όπως ισχυρίζονται οι οικείοι του ο 71χρονος πέντε ημέρες αργότερα και ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του έλαβε εξιτήριο από τους θεράποντες ιατρούς γιατί δεν υπήρχε χώρος για άλλους νοσηλευόμενους. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως θα έπρεπε να επιστρέψουν σε 20 ημέρες για να εγχειριστεί.

Η σύζυγος του 71χρονου τον εντόπισε στην οικία τους με σπασμούς και αφρούς στο στόμα και αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, όπου παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το περιστατικό ο ΟΚΥπΥ ανακοίνωσε: "Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για καταγγελία για κατ΄ισχυρισμό ιατρική αμέλεια από ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, από συγγενείς ασθενούς ηλικίας 71 χρόνων, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) θα αποφύγει να προβεί σε δημόσια σχόλια ενόσω τα γεγονότα της υπόθεσης αποτελούν αντικείμενο έρευνας. Θεωρεί όμως υποχρέωση να ξεκαθαρίσει ότι, συμφωνα με τους θεραποντες ιατρούς, αφού έγιναν όλα τα ενδεικνυομενα, το εξιτήριο δόθηκε στη βάση ιατρικών δεδομένων."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Οι θεσμοθετημένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται σε κάθε περίπτωση, ίσχυσαν και στους διορισμούς των νέων γενικών διευθυντών των υπουργείων, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι την πολιτική κατεύθυνση προσδιορίζει ο πολιτικός προϊστάμενος κάθε υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE