Αρπαγή 5χρονου και 11χρονου στη Λεμεσό - Παραμένουν άφαντα εδώ και 12 ημέρες καταγγέλει η μητέρα κατηγορώντας τον πρώην σύζυγο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αρπαγή 5χρονου και 11χρονου στη Λεμεσό - Παραμένουν άφαντα εδώ και 12 ημέρες καταγγέλει η μητέρα κατηγορώντας τον πρώην σύζυγο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά το αδίκημα της αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από γυναίκα κάτοικο επαρχίας Λεμεσού, ότι στις 6/4/2021, ο πρώην σύζυγός της, πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, Ιρακινής καταγωγής, ηλικίας 5 και 11 ετών αντίστοιχα και αναχώρησε προς άγνωστο μέρος.

1.NALI NAMO DHAHIR 11 ετών
2.YANI NAMO DHAHIR 5 ετών


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού αριθμός τηλεφώνου 25805389 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE