Έτρεχαν να προλάβουν ! 1,3 εκατομμύρια ευρώ σκορπίστηκαν στην άσφαλτο

Έτρεχαν να προλάβουν ! 1,3 εκατομμύρια ευρώ σκορπίστηκαν στην άσφαλτο

Νομίσματα αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών, περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ σκορπίστηκαν στο δρόμο.

Συγκεκριμένα το φορτηγό το οποίο μετέφερε τα χρήματα, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα ένα τμήμα του τρέιλερ να σπάσει και τα νομίσματα να πέσουν στην άσφαλτο του Wiltshire στη Βρετανία.

Παρότι πολλοί περαστικοί θα ήθελαν να βρεθούν για να βοηθήσουν στο καθάρισμα του δρόμου από το φορτίο, η αστυνομία πραγματοποίησε εκτροπή της κυκλοφορίας σε άλλο δρόμο ενώ παράλληλα φρουρούσε τα νομίσματα που είχαν πέσει στο οδόστρωμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE