Με την γυναίκα του μπήκε υπό κράτηση ο άνδρας που απειλούσε με μαχαίρι – Απαιτούσε λεφτά από οικογένεια

Με την γυναίκα του μπήκε υπό κράτηση ο άνδρας που απειλούσε με μαχαίρι – Απαιτούσε λεφτά από οικογένεια

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση μαχαιροφορίας, κατοχής επιθετικού οργάνου, μέθης, ανησυχίας, κοινής επίθεσης και αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.  


Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας καταγγέλθηκε από 51χρονη ότι ζεύγος που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής κτυπούσαν την πόρτα της ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και προκαλούσαν ανησυχία. Σύμφωνα με την καταγγελία, αιτία του επεισοδίου είναι οικονομικές διαφορές.

Συγκεκριμένα το ζεύγος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ απαιτούσαν από την οικογένεια της 51χρονης χρήματα που φέρεται να έχουν δανείσει στον γιο της.

Στο μέρος μετέβησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για επιβολή της τάξης. Ο άνδρας φέρεται να κρατούσε μαχαίρι και η γυναίκα ένα σπαθί μέσα σε θήκη.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και από έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα τους βρέθηκε εκτεθειμένο ένα συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο Φλομπέρ. Ακολούθως παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, όλα τα τεκμήρια, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE