Απαντά ο Κούσιος: Ας αναμένει το πόρισμα το ΑΚΕΛ προτού να κατηγορεί ατεκμηρίωτα

Απαντά ο Κούσιος: Ας αναμένει το πόρισμα το ΑΚΕΛ προτού να κατηγορεί ατεκμηρίωτα

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου στο ΑΚΕΛ

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στο ΑΚΕΛ ότι είναι η Κυβέρνηση που εισηγήθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα τον διορισμό της Ερευνητικής Επιτροπής για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, όπως, επίσης, είναι η Κυβέρνηση που εισηγήθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής.

Είναι σε όλους γνωστό ότι, ο Γενικός Εισαγγελέας θα δημοσιοποιήσει τόσο το ενδιάμεσο πόρισμα όσο και το τελικό πόρισμα της Επιτροπής, στον βαθμό και στην έκταση που δεν θα επηρεάζονται τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και ποινικές έρευνες που θα αποφασίσει ο Γενικός Εισαγγελέας.

Ας αναμένει λοιπόν το ΑΚΕΛ τη δημοσιοποίηση του πορίσματος προτού να κατηγορεί ατεκμηρίωτα την Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE