Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός 37χρονος άνδρας γνωστός στις Αρχές μετά από καρτέρι που του έστησαν σε περίπτερο στο Κίτι το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας απασχόλησε πολλές φορές τις Αρχές, καθώς αστυνομικές πηγές μας αναφέρουν ότι αποδίδουν την δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες φαίνεται να έστησαν καρτέρι στον 37χρονο και μόλις τον αντιλήφθηκαν γάζωσαν το όχημα του τραυματίζοντας τον θανάσιμα.  

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 37χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα για παροχή προστασίας σε μαγαζιά και συγκεκριμένα σε καζίνο. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διενεργούνται εντατικές έρευνες από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE