Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός ο 37χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίτι – Του έστησαν καρτέρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός 37χρονος άνδρας γνωστός στις Αρχές μετά από καρτέρι που του έστησαν σε περίπτερο στο Κίτι το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας απασχόλησε πολλές φορές τις Αρχές, καθώς αστυνομικές πηγές μας αναφέρουν ότι αποδίδουν την δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες φαίνεται να έστησαν καρτέρι στον 37χρονο και μόλις τον αντιλήφθηκαν γάζωσαν το όχημα του τραυματίζοντας τον θανάσιμα.  

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 37χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα για παροχή προστασίας σε μαγαζιά και συγκεκριμένα σε καζίνο. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διενεργούνται εντατικές έρευνες από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE