Φοβόταν για τη ζωή του ο 37χρονος – Προειδοποιούσε την Αστυνομία πριν 15 μέρες

Φοβόταν για τη ζωή του ο 37χρονος – Προειδοποιούσε την Αστυνομία πριν 15 μέρες

Καρτέρι θανάτου έστησαν σε 37χρονο γνωστό στις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου, στο Κίτι στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o 37χρονος πριν από περίπου 15 ημέρες είχε μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό και ανάφερε ότι δέχεται απειλές και φοβάται για τη ζωή του.

Σήμερα καθώς επέστρεφε στην οικία του γύρω στις 21:30 το βράδυ, σε σημείο του δρόμου ελάττωσε σε κύρτωμα και εκεί ήταν που οι δράστες πέρασαν από δίπλα του γαζώνοντας το αυτοκίνητο του. Ο θάνατος του 37χρονου φαίνεται πως ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας απασχόλησε πολλές φορές τις Αρχές, καθώς αστυνομικές πηγές μας αναφέρουν ότι αποδίδουν την δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο του φόνου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διενεργούνται έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE