ΕΛΛΑΔΑ

Συνέλαβαν ένα από τους περιβόητους ληστές με τα μαύρα μετά από 15 χρόνια

Συνέλαβαν ένα από τους περιβόητους ληστές με τα μαύρα μετά από 15 χρόνια

Συνελήφθη από την αστυνομία ο γνωστός αντιεξουσιαστής, μετά την καταδίκη του για συμμετοχή σε ληστεία, που είχε διαπράξει πριν από 15 χρόνια, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα στις 29/6/2000.

Γι αυτήν την υπόθεση συνελήφθη την ίδια χρονιά και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, ωστόσο σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την ληστεία. Το εντυπωσιακό είναι ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή 15 χρόνια μετά.

Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του, θεωρούνται από την αστυνομία μέλη των «ληστών με τα μαύρα», ενώ σύμφωνα με τις Αρχές συμμετείχε στην αιματηρή απόπειρα ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

Τον Οκτώβριο του 2009, αυτός, ο αδερφός του και ακόμη ένα άτομο, είχαν επικηρυχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. με το ποσό των 600.000 ευρώ για επτά ληστείες που διέπραξαν με συνολική λεία, που υπερβαίνει τα 700.000 ευρώ.

Ο γνωστός αντιεξουσιαστής είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στον Ταύρο, οι οποίοι αναζητούσαν τους ληστές γνωστού πολυκαταστήματος.

Ο 39χρονος κρατείται στην ΓΑΔΑ και την Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης. Ο αδερφός του παραμένει καταζητούμενος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top