ΦΟΝΟΣ -ΛΑΡΝΑΚΑ: Με σφαίρες στον κρόταφο και τα χέρια εκτέλεσαν το «συμβόλαιο θανάτου» του «Μαριούθκια» - Τι έδειξε η νεκροτομή

ΦΟΝΟΣ -ΛΑΡΝΑΚΑ: Με σφαίρες στον κρόταφο και τα χέρια εκτέλεσαν το «συμβόλαιο θανάτου» του «Μαριούθκια» - Τι έδειξε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε αργά τη Δευτέρα 20/4 η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 34χρονου Μάριου Γεωργίου γνωστού ως «Μαριούθκια» ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αδίστακτων δραστών.

Φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να «τελειώσουν» τον 34χρονο ενώ το έγκλημα δείχνει να έγινε από επαγγελματίες.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής, «κάρφωσαν» σφαίρα στον κρόταφο του θύματος, ενώ άλλες δύο σφαίρες (τρεις στο σύνολο) χτύπησαν το αριστερό και δεξί του χέρι, πλήττοντας παράλληλα και ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου που διενήργησαν την νεκροτομή ο θάνατος του «Μαριούθκια» οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις ζωτικών οργάνων και σώματος που προήλθαν από πυροβόλο όπλο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.