Φορτωμένος 22χρονος στην Λεμεσό - Τοξικό χημικό ναρκώτικο και 13 σακουλάκια με κάνναβη στην κατοχή του

Φορτωμένος 22χρονος στην Λεμεσό - Τοξικό χημικό ναρκώτικο και 13 σακουλάκια με κάνναβη στην κατοχή του

Στη σύλληψη 22χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Ο 22χρονος συνελήφθη από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, λίγο πριν τις 6.00 χθες Τρίτη 20 Απριλίου το απόγευμα, σε περιοχή της Λεμεσού, όπου αυτός εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα και ανακόπηκε για έλεγχο.

Στην κατοχή του τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν 13 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 13 γραμμαρίων συνολικά, καθώς και νάιλον σακουλάκι που περιείχε κρυσταλλική ουσία όμοιας με μεθαμφεταμίνη, βάρους 2,4 γραμμαρίων. Επίσης στην κατοχή του 22χρονου υπόπτου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 1090 ευρώ, που κατακρατήθηκε για εξετάσεις σχετικά με την προέλευσή του.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα και στην κατοικία του 22χρονου, όπου ανευρέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας όμοιας με μεθαμφεταμίνη, βάρους 1,2 γραμμαρίων, καθώς και χειροποίητο τσιγάρο, με κάνναβη αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό να διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE