Επίσημη ανακοίνωση της άτυπης συνάντησης 5+1 για την Κύπρο από τα ΗΕ

Επίσημη ανακοίνωση της άτυπης συνάντησης 5+1 για την Κύπρο από τα ΗΕ

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, ανακοίνωσε στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι ο Αντόνιο Γκουτέρες θα μεταβεί στη Γενεύη για την άτυπη συνάντηση 5 + 1 για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Απριλίου.

 
«Όπως σας είπαμε στις 24 Φεβρουαρίου, συγκαλεί αυτήν την άτυπη συνάντηση έπειτα από διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό του από την ανώτερη αξιωματούχο του ΟΗΕ, Τζέιν Χόλ Λουτ. Αυτές οι διαβουλεύσεις έγιναν τους τελευταίους μήνες. Ο σκοπός της συνάντησης, όπως είπαμε τότε, θα είναι να καθοριστεί εάν υπάρχει κοινό έδαφος για τα μέρη να διαπραγματευτούν μια μόνιμη λύση στο Κυπριακό, εντός ενός προβλέψιμου ορίζοντα», πρόσθεσε ο κ. Ντουζαρίκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE