Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαρμόσυνα νέα: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη, πριν από 6 χρόνια όπου η Γαλάτεια ήταν θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος, ενώ η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Άγγελου, τον Ιούλιο του 2018.

Μέσα από ανάρτηση στο Instagram, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει σε λίγους μήνες και το δεύτερο μωράκι τους. Η είδηση αυτή τους έδωσε μεγάλη χαρά, αφού ήθελαν κάποια στιγμή να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους.

«Γράφουμε ιστορία... #round2» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου με τις οποίες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE