Υπό κράτηση μέχρι τις 27 Απριλίου 50χρονος εκζητούμενος από τις βουλγαρικές Αρχές

Υπό κράτηση μέχρι τις 27 Απριλίου 50χρονος εκζητούμενος από τις βουλγαρικές Αρχές

Υπό κράτηση μέχρι τις 27 Απριλίου θα παραμείνει ο 50χρονος εκζητούμενος από τις Αρχές της Βουλγαρίας , σύμφωνα με την Αστυνομία.


Ο 50χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 27 Απριλίου για σκοπούς έναρξης της Δικαστικής διαδικασίας έκδοσής του στις Αρχές της Βουλγαρίας, που είναι και η αιτήτρια χώρα. Συνελήφθη βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος στην επαρχία Πάφου, προστίθεται.

Το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εξέδωσαν οι Αρχές της Βουλγαρίας εναντίον του 50χρονου, για σκοπούς έκτισης ποινής φυλάκισης πέντε ετών, που του επιβλήθηκε από τις Δικαστικές Αρχές της χώρας για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 19 Ιουνίου, 2015, στη Βουλγαρία.

Μέσω της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, του Αρχηγείου Αστυνομίας, το ένταλμα που εξέδωσαν οι Αρχές της Βουλγαρίας διαβιβάστηκε στο ΤΑΕ Πάφου και γύρω στις 5.40 χθες το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου εκζητούμενου. Το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE