Δημοσκόπηση Σίγμα: Τα κόμματα που κερδίζουν έδαφος, το ενδιαφέρον του κόσμου και τα σκαμπανεβάσματα

Δημοσκόπηση Σίγμα: Τα κόμματα που κερδίζουν έδαφος, το ενδιαφέρον του κόσμου και τα σκαμπανεβάσματα

Ένα περίπου μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το Σίγμα παρουσιάζει στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» την τέταρτη δημοσκόπησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δείγμα για την εν λόγω δημοσκόπηση ήταν 1050 άτομα.

Δείτε αναλυτικά ορισμένα από τα ευρήματα της δημοσκόπησης:

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, οι ερωτηθέντες έδωσαν τις ακόλουθες απαντήσεις: ΔΗΣΥ 16,4%, ΑΚΕΛ 15%, ΔΗΚΟ 8,3%, ΕΔΕΚ 3,2%, ΕΛΑΜ 4,1%, Οικολόγοι 3,8%, Αλληλεγγύη 1,1%, ΔΗΠΑ 2,1%, Άλλο 2,4%, Δεν θα ψηφίσω 11,9%, Δεν αποφάσισα 14,8%, Άκυρο/Λευκό 1,5%, και Δεν απαντώ 9,4%.

Πρόθεση ψήφου στα έγκυρα:

Πρόθεση ψήφου στα έγκυρα σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE