Δημοσκόπηση Σίγμα: Τα κόμματα που κερδίζουν έδαφος, το ενδιαφέρον του κόσμου και τα σκαμπανεβάσματα

Δημοσκόπηση Σίγμα: Τα κόμματα που κερδίζουν έδαφος, το ενδιαφέρον του κόσμου και τα σκαμπανεβάσματα

Ένα περίπου μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το Σίγμα παρουσιάζει στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» την τέταρτη δημοσκόπησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δείγμα για την εν λόγω δημοσκόπηση ήταν 1050 άτομα.

Δείτε αναλυτικά ορισμένα από τα ευρήματα της δημοσκόπησης:

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, οι ερωτηθέντες έδωσαν τις ακόλουθες απαντήσεις: ΔΗΣΥ 16,4%, ΑΚΕΛ 15%, ΔΗΚΟ 8,3%, ΕΔΕΚ 3,2%, ΕΛΑΜ 4,1%, Οικολόγοι 3,8%, Αλληλεγγύη 1,1%, ΔΗΠΑ 2,1%, Άλλο 2,4%, Δεν θα ψηφίσω 11,9%, Δεν αποφάσισα 14,8%, Άκυρο/Λευκό 1,5%, και Δεν απαντώ 9,4%.

Πρόθεση ψήφου στα έγκυρα:

Πρόθεση ψήφου στα έγκυρα σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE