ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επέτρεψε σε πελάτες να παίξουν τάβλι ιδιοκτήτης καφενείου- Βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη για το «λάθος» του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επέτρεψε σε πελάτες να παίξουν τάβλι ιδιοκτήτης καφενείου- Βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη για το «λάθος» του

Δυστυχώς είναι και αυτές οι περιπτώσεις που τα όσα τα πρωτόκολλα και διατάγματα είτε από πλευράς Υπουργείου Υγείας είτε από πλευράς Υφυπουργείου Τουρισμού αφήνουν εκτεθειμένους μαγαζάτορες που νιώθουν αδικημένοι και πολλές φορές θυμωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη 22/4 καταγγέλθηκε ιδιοκτήτης καφενείου στην επαρχία Λευκωσίας γιατί επέτρεψε σε θαμώνες να παίξουν τάβλι(!).

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν ήταν η πρώτη φορά που μέλη της Αστυνομίας τον κατήγγειλαν για ίδιο περιστατικό, με αποτέλεσμα το πρόστιμο να διπλασιαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Κομμένα τάβλι και πιλόττα σε καφέ και χώρους εστίασης–Θα καταγγέλλει πελάτες και μαγαζάτορες η Αστυνομία

Με λίγα λόγια για κάτι τόσο μικρό και ασήμαντο ο ιδιοκτήτης του καφενείου θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη πληρώνοντας εξώδικο 1000 ευρώ.

Διανύουμε μια πολύ δύσκολή περίοδο και πρέπει και οι αρμόδιες Αρχές να αντιληφθούν ότι καταγγέλλοντας ένα βιοπαλαιστή άνθρωπο, «σηκώνεις» από το τραπέζι της οικογένειάς του 1000 ευρώ.

Θα πρέπει μάλιστα να διευκρινιστεί και να επικοινωνηθούν επαρκώς οι λόγοι που σε ένα καφενείο, απαγορεύεται το τάβλι ή το παιχνίδι με τράπουλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE