Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω κορωνοϊού η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου

Κλειστά λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού παραμένουν σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας και το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου.

 
Η Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το κοινό, ότι «ενόψει των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και λόγω εντοπισμού επιβεβαιωμένου κρούσματος, θα είναι κλειστά τα γραφεία της μέχρι τέλος της ημέρας για τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου και της διαδικασίας απολύμανσης του χώρου».
 
Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «σήμερα, Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση το Ταχυδρομικό Γραφείου Καψάλου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.