Έφθασε η ώρα για το δείπνο Αναστασιάδη - Ακκιντζί

Έφθασε η ώρα για το δείπνο Αναστασιάδη - Ακκιντζί

Αύριο Δευτέρα 11 Μαϊου πραγματοποιείται το δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, το οποίο θα παραθέσει ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ Έσπεν Μπαρθ `Ειντε.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι μετά το δείπνο θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης των συνομιλιών.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο Λήδρα Πάλας και εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ, Έιντε στην Κύπρο από τις 4 ως τις 12 Μαϊμού, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε διμερείς συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και άλλους εμπλεκόμενους, με στόχο να οριστικοποιηθούν οι διευθετήσεις για την επανέναρξη περιεκτικών συνομιλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE