Έφθασε η ώρα για το δείπνο Αναστασιάδη - Ακκιντζί

Έφθασε η ώρα για το δείπνο Αναστασιάδη - Ακκιντζί

Αύριο Δευτέρα 11 Μαϊου πραγματοποιείται το δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, το οποίο θα παραθέσει ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ Έσπεν Μπαρθ `Ειντε.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι μετά το δείπνο θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης των συνομιλιών.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο Λήδρα Πάλας και εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ, Έιντε στην Κύπρο από τις 4 ως τις 12 Μαϊμού, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε διμερείς συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και άλλους εμπλεκόμενους, με στόχο να οριστικοποιηθούν οι διευθετήσεις για την επανέναρξη περιεκτικών συνομιλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE