Επιστολές προς τους Υπ. Εργασίας και Υγείας για διευκολύνσεις εργαζομένων για σκοπούς εμβολιασμού, απέστειλε η ΠΕΟ

Επιστολές προς τους Υπ. Εργασίας και Υγείας για διευκολύνσεις εργαζομένων για σκοπούς εμβολιασμού, απέστειλε η ΠΕΟ

Επιστολές προς τους Υπουργούς Εργασίας και Υγείας απέστειλε χθες Παρασκευή, η ΠΕΟ υποβάλλοντας την εισήγηση όπως δίνονται διευκολύνσεις στους εργαζόμενους για να μπορούν να απουσιάσουν από την εργασία τους για να εμβολιαστούν χωρίς να τους γίνεται αποκοπή μισθού.


Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΠΕΟ, στις επιστολές της προς τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου και προς την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων , Ζέτα Αιμιλιανίδου, αναφέρει ότι «είναι πλέον προφανές από την εξέλιξη της πανδημίας στον τόπο μας ότι το κλειδί για αποτελεσματική αντιμετώπιση της και για προστασία της κοινωνίας βρίσκεται στο μαζικό εμβολιασμό».

«Επειδή σε πολλές περιπτώσεις, είτε λόγω κάποιων παρενεργειών είτε λόγω απόστασης η άμεση επιστροφή στην εργασία από το εμβολιαστικό κέντρο δεν είναι δυνατή, η ΠΕΟ με στόχο να υποβοηθηθούν και ενθαρρυνθούν οι εργαζόμενοι έτσι ώστε να εμβολιαστούν, υποβάλει την εισήγηση να παραχωρούνται διευκολύνσεις στους εργαζόμενους έτσι που να μπορούν για εύλογο χρονικό διάστημα να απουσιάζουν από την εργασία τους για σκοπούς εμβολιασμού, χωρίς να τους γίνεται αποκοπή μισθού», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE