ΠτΔ: 'Συνεχίζουμε την προσπάθεια αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων από την παγκοσμια κοινότητα'

ΠτΔ: 'Συνεχίζουμε την προσπάθεια αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων από την παγκοσμια κοινότητα'

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την παγκόσμια κοινότητα, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο twitter με την ευκαιρία της Ημέρα Μνήμης της Αρμενικής Γενοκτονίας.


«Μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Στεκόμαστε με ευλάβεια και πόνο μπροστά στη θυσία τους. Κρατάμε σφικτά το χέρι στους αδελφούς Αρμενίους, που ζούμε εδώ μαζί, στην πατρίδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναγνώριση της γενοκτονίας από την παγκόσμια κοινότητα», αναφέρει ο Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE