LIFESTYLE

Ανατροπή! Ποια Κυπριακή σειρά που πήγαινε για «κόψιμο» παλεύει για να ανατρέψει την απόφαση του σταθμού;

Ανατροπή! Ποια Κυπριακή σειρά που πήγαινε για «κόψιμο» παλεύει για να ανατρέψει την απόφαση του σταθμού;

Και εκεί που όλοι έλεγαν ότι η σειρά του ΑΝΤ1 πάει για κόψιμο καθώς δεν αναμενόταν να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, όλα δείχνουν ότι η μάχη των συντελεστών για συνέχιση της αποδίδει καρπούς.

Ο λόγος για την σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου «Ρουά Ματ» που το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένη στα νούμερα τηλεθέασης και με ενδιαφέρον πλοκή, αφού στο καστ έχουν συμπεριληφθεί τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Σπαλιάρας

Συγκεκριμένα τα ελληνικά μέσα υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη την έγκριση για τον δεύτερο κύκλο, πράγμα για το οποίο μάλλον ο ΑΝΤ1 Κύπρου διαφωνεί, αν κρίνουμε από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της σειράς. Από την άλλη πλευρά η Make it Production η εταιρία του Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου σε συνεργασία με τη Βάνα Δημητρίου, υποστηρίζουν ότι η σειρά κατέχει μια δυναμική η οποία θα της επέτρεπε να συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.

Μάλιστα ο λόγος που η παραγωγή προσθέτει συνεχώς καινούργια πρόσωπα στο καστ, είναι για να ανεβάσει τα ποσοστά, ούτως ώστε το κανάλι να δώσει το πράσινο φως για να συνεχιστεί η σειρά.

Οι επόμενες βδομάδες λοιπόν θα κρίνουν και το μέλλον της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

-Κόπηκε η σειρά που συμμετείχε στο Sigma και εισβάλλει στο «Ρουά Ματ» Το αποκάλυψε η ίδια

-Το απόλυτο αντρικό sex symbol μπαίνει με ρόλο έκπληξη σε Κυπριακή σειρά!

-Μοιάζουν πολύ! Ποιου γνωστού Κύπριου ηθοποιού ο γιος παίζει στους τίτλους αρχής του «Ρουά ματ»;

-Κόβεται οριστικά σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου! Δεν συνεχίζει την επόμενη σεζόν παρά το ότι έχει τεράστιο Fan Club!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top