Χειροπέδες σε 27χρονο: Έκλεψε όχημα πολυτελείας - Βρέθηκε θετικός στο ναρκοτέστ

Χειροπέδες σε 27χρονο: Έκλεψε όχημα πολυτελείας - Βρέθηκε θετικός στο ναρκοτέστ

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 27 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 34χρονο, ότι την ίδια ημέρα, κλάπηκε το αυτοκίνητο του αξίας 75,000 ευρώ, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό, ενώ προηγουμένως κλάπηκε και το τσαντάκι της συζύγου του, στο οποίο βρισκόταν το κλειδί του οχήματος.

Τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 27χρονος με συνοδηγό 37χρονο. Σε έλεγχο που έγινε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε το κλειδί του κλοπιμαίου αυτοκινήτου, ενώ μετά από υπόδειξη του 27χρονου, εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο όχημα σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.

Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ καταγγέλθηκε και για τροχαία αδικήματα. Επίσης, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη. Παράλληλα, τόσο ο 27χρονος όσο και ο 37χρονος καταγγέλθηκαν εξωδίκως για παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE