Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε 15χρονες στην Ελλάδα –Στο νοσοκομείο δύο κορίτσια

Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε 15χρονες στην Ελλάδα –Στο νοσοκομείο δύο κορίτσια

Με ερεθισμούς σε όλο τους το σώμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο παίδων δυο 15χρονα κορίτσια μετά από επίθεση με πετρέλαιο που δέχτηκαν από το μπαλκόνι μιας 37χρονης.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στο Βύρωνα λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όταν μια παρέα από νεαρά κορίτσια βρισκόταν κάτω από το σπίτι της γυναίκας, η οποία -όπως όλα δείχνουν- ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και βγήκε στο μπαλκόνι της και τους πέταξε ένα δοχείο με πετρέλαιο.

Τα κορίτσια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένα με ερεθισμό στο κεφάλι και στο πρόσωπο στο νοσοκομείο.


Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE