'Τόλμησαν' να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αρχηγείο – Δεν τους την χάρισαν οι αστυνομικοί

'Τόλμησαν' να διαμαρτυρηθούν έξω από το Αρχηγείο – Δεν τους την χάρισαν οι αστυνομικοί

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες και βίντεο με δεκάδες πολίτες από τη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου, έξω από το Αρχηγείο Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί και καταγγελθεί εξωδίκως δεκαοκτώ άτομα. Οι πολίτες έχουν καταγγελθεί για αδικήματα του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου με το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε, ότι η συγκεκριμένη διαμαρτυρία οργανώθηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου μετά από τις ανακοινώσεις για το 3ο lockdown στην Κύπρο, με τους πολίτες εξοργισμένους να καλούν κόσμο να παρευρεθεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Αρχηγείο Αστυνομίας, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν διακρίνονται πολίτες χωρίς την προστατευτική μάσκα και χωρίς να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις σύμφωνα με το διάταγμα.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται ο αριθμός των καταγγελειών να αυξηθεί καθώς οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.