LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

LOCKDOWN: Επιτρέπεται η μετάβαση σε εξοχικές κατοικίες το Πάσχα – Όλες οι λεπτομέρειες

Επιτρέπεται η μετάβαση στις εξοχικές κατοικίες με αποστολή μηνύματος στο 8998, γράφοντας τον αριθμό 8.

Σύμφωνα με την λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας, κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, ανέφερε πως, όσοι διαθέτουν εξοχικές κατοικίες μπορούν να μεταβούν εκεί για το δεκαπενθήμερο του lockdown, ανεξαρτήτως Επαρχίας.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι όσοι μεταβαίνουν στην εξοχική τους κατοικία μπορούν να μείνουν εκεί για όσο διάστημα το επιθυμούν.

«Θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό μήνυμα στον αριθμό οκτώ και θα μπορούν όλες αυτές τις 15 μέρες που θα είναι σε ισχύ τα μέτρα να μεταβούν σε ιδιόκτητο υποστατικό που διατηρούν είτε στην Επαρχία μόνιμης διαμονής τους είτε σε άλλη Επαρχία», δήλωσε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE