ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 'εσκασε' από την Αθαλάσσα 20χρονος- Αναζητείται από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 'εσκασε' από την Αθαλάσσα 20χρονος- Αναζητείται από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες και τα στοιχεία άνδρα ηλικίας 20 ετών, ο οποίος ελλείπει από το χώρο νοσηλείας του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Πρόκειται για τον Othman Khaled, από τη Συρία, κάτοικος Κύπρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ο 20χρονος ελλείπει από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, από τις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Απριλίου, 2021. Αυτός περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά και με μούσι. Κατά την αναχώρησή του φορούσε κοντομάνικη φανέλα σκούρου μπλε χρώματος και μακρύ παντελόνι μαύρου χρώματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE