Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι ακόμα δύο άτομα απεβίωσαν λόγω κορωνοϊού ενώ από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν συνολικά 31 θάνατοι στα κατεχόμενα.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για 45 ετών άτομο, το οποίο νοσηλευόταν σε εντατική μονάδα θεραπείας με υποκείμενα νοσήματα, και άτομο ηλικίας 100 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE