Στη Γενεύη αρχηγοί ή εκπρόσωποι τουρκοκυπριακών κομμάτων

Στη Γενεύη αρχηγοί ή εκπρόσωποι τουρκοκυπριακών κομμάτων

Αρχηγοί ή εκπρόσωποι τουρκοκυπριακών «κοινοβουλευτικών» κομμάτων θα συνοδεύουν τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ κατά τη διάρκεια της άτυπης διάσκεψης στη Γενεύη μεταξύ 27 και 29 Απριλίου, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αβρούπα».

 

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP), Τουφάν Έρχουρμαν, ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) και «πρωθυπουργός» Ερσάν Σανέρ, ο ηγέτης του Κόμματος Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας (TDP), Τζεμάλ Όζγιγιτ, η γενική γραμματέας του Κόμματος του Λαού (ΗΡ), Γκιουλσάχ Σανβέρ Μανάβογλου, ο γενικός γραμματέας του Κόμματος της Αναγέννησης (YDP- κόμμα των εποίκων) Ενβέρ Όζτουρκ και ο Ατάι Αχμέτ Ρασίτ εκ μέρους του Δημοκρατικού Κόμματος (DP) θα βρίσκονται στη Γενεύη για να συμμετάσχουν στη διάσκεψη.

Κατά την επίσκεψη στην Άγκυρα και στις συναντήσεις στη Γενεύη, ο κ. Τατάρ συνοδεύεται από τον «υπουργό εξωτερικών», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, τον «σύμβουλό» του και γενικό γραμματέα του UBP Ογουζχάν Χασίπογλου, τον «ειδικό αντιπρόσωπο» του Μουσταφά Ολγκούν, τον «σύμβουλό» του Οσμάν Ερτούγ και τους Γκιουνές Ονάρ, Σουλέν Καράμπατζιακ και Μπερνά Τσελίκ Ντογρούγιολ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE