Θέλεις και εσύ έναν τέτοιο εργοδότη! Δείτε το δώρο που έκανε στους υπαλλήλους του

Θέλεις και εσύ έναν τέτοιο εργοδότη! Δείτε το δώρο που έκανε στους υπαλλήλους του

Mπήκαν και στο Βιβλίο Γκίνες.

Τι συμβαίνει όταν μια κινεζική εταιρεία αποφασίσει να χορηγήσει μαζική άδεια στους υπαλλήλους της για να πάνε διακοπές; Κάποιο μέρος του κόσμου θα γεμίσει ξαφνικά με τουρίστες.

Ευλογία ή κατάρα;

Μόνο οι Γάλλοι μπορούν να απαντήσουν που είδαν 6.400 άτομα να γεμίζουν 140 ξενοδοχεία (ή 4.700 δωμάτια) για λίγες μέρες. Όσο για τις μετακινήσεις τους, χρησιμοποίησαν 146 λεωφορεία. Την άδεια χορήγησε ο Λι Τζινγουάν, πρόεδρος του Ομίλου Tiens.

H άδεια δόθηκε τον Μάιο και περιλάμβανε διαμονή στην Νίκαια και το Παρίσι, επίσκεψη στο Λούβρο και το Μουλέν Ρουζ. Οι 6.400 υπάλληλοι μπήκαν και στο Βιβλίο Γκίνες, καθώς σχημάτισαν τη μεγαλύτερη ανθρώπινη φράση σε παραλία των Κανών: «Το όνειρο της Tiens είναι η Νίκαια στην Κυανή Ακτή».

Οι ντόπιοι υπολόγισαν ότι τα χρήματα που άφησαν στην Γαλλία αγγίζουν τα 13 εκατ. ευρώ…

Πηγή: news.in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE