ΓΕΝΕΥΗ: Είδε Δένδια ο Αναστασιάδης- Συντονισμός για τις αυριανές συναντήσεις στο επίκεντρο

ΓΕΝΕΥΗ: Είδε Δένδια ο Αναστασιάδης- Συντονισμός για τις αυριανές συναντήσεις στο επίκεντρο

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε απόψε, στη Γενεύη, με τον Υπουργό της Ελλάδας κ. Νίκο Δένδια, με στόχο τον συντονισμό των δύο μερών ενόψει των αυριανών συναντήσεων του ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό, που θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο των ΗΕ.

Στη συνάντηση παρέστησαν από κυπριακής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος, ο Διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Κυριάκος Κούρος.

Από πλευράς της ελληνικής αντιπροσωπείας παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Θεμιστοκλής Δεμιρης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Θεοχάρης Λαλάκος και ο τέως Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Πυροβολισμοί σε όχημα 25χρονης: Τι εντοπίστηκε στη σκηνή από τις πρώτες εξετάσεις των Αρχών

Γύρω στις 4:00 σήμερα τα ξημερώματα, επικοινώνησε με την Αστυνομία 25χρονη, η οποία ανέφερε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της στην Ορόκλινη, άκουσε δυνατό θόρυβο ο οποίος σύμφωνα με την ίδια, πιθανόν να προερχόταν από πυροβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE