O Γ. Ομήρου σε tweet του γράφει:«Επικίνδυνοι ακροβατισμοί. Μόνο σύγχυση προκαλούν...»

O Γ. Ομήρου σε tweet του γράφει:«Επικίνδυνοι ακροβατισμοί. Μόνο σύγχυση προκαλούν...»

«Επικίνδυνοι ακροβατισμοί. Μόνο σύγχυση προκαλούν. Πότε η ΕΔΕΚ ήταν εγκλωβισμένη στην ονοματολογία; Σταθερά πάντοτε επικεντρωμένοι στο περιεχόμενο», αναφέρει ο τέως Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

H ΕΔΕΚ, με απόφαση ύστερα από χθεσινή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής, αποκήρυξε τη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας διότι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, η ΔΔΟ με το περιεχόμενο που τείνει να προσλάβει «είναι ρατσιστική, προάγει τον εθνοτικό και συνάμα τον κοινοτικό διαχωρισμό, είναι αντιδημοκρατική γιατί εξισώνει τη μειοψηφία με την πλειοψηφία και καταστρατηγεί τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.