Ακόμη και αίματα από την αιχμαλωσία σκύλου στην Αγία Νάπα από εργαζόμενους του Δήμου – Έρευνα από την Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη και αίματα από την αιχμαλωσία σκύλου στην Αγία Νάπα από εργαζόμενους του Δήμου – Έρευνα από την Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί μετά τη χθεσινή δημοσίευση βίντεο που φαίνονται υπάλληλοι του Δήμου Αγίας Νάπας να προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν σκύλο με βίαιο τρόπο.

Το αδέσποτο σκυλί βρισκόταν σε στρατόπεδο στην επαρχία Αμμοχώστου και οι υπάλληλοι σε μία προσπάθεια να το παραλάβουν άσκησαν υπερβολική βία, που όπως διαφαίνεται και στο παρακάτω βίντεο προκάλεσαν τραύματα στο ζώο με τα αίματα του να είναι ευδιάκριτα στον δρόμο.

Το περιστατικό βιντεοσκοπούσε στρατιώτης, ο οποίος αναφέρει ότι υπήρξαν ακόμη και απειλές εκ μέρους των υπαλλήλων.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει ήδη αρχίσει έρευνα από την Αστυνομία καθώς σε ανακοίνωση της αναφέρει:

"Σχετικά με το περιστατικό με το σκύλο στην επαρχία Αμμοχώστου, η Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη λήψη καταθέσεων και διερευνά την υπόθεση."
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πέραν των καταθέσεων στο μικροσκόπιο των αρχών υπάρχει και το αυθεντικό βίντεο από την αιχμαλωσία του σκύλου, χωρίς τη διακοπή που υπάρχει στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 
Πάντως ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Χρήστος Ζαννέτος ανέφερε ότι το σκυλί εξετάστηκε από κτηνίατρο και δεν φέρει τραυματισμό, ενώ και ο ίδιος αναμένει τα αποτελέσματα από την έρευνα της Αστυνομίας. 
 
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Την Τετάρτη 2 Απριλίου αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει κάποιο αποτελέσματα από την πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον Ερσίν Τατάρ και εκεί θα διαφανούν οι προθέσεις της τ/κ πλευράς, σε όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, κατά την άτυπη πενταμερή διάσκεψη, της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE