ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο Ονούφριος Σωκράτους: Ζητά άμεση απολογία απο Ζαννέτο για την επίθεση σε σκύλο

Ξεσπά ο Ονούφριος Σωκράτους: Ζητά άμεση απολογία απο Ζαννέτο για την επίθεση σε σκύλο

Δημόσια απολογία ζητά ο Κύπριος παρουσιαστής Ονούφριος Σωκράτους απο τον Δημοτικό Σύμβουλο Αγίας Νάπας, Κωνσταντίνο Ζαννέττο για τους παραπλανητικούς ισχυρισμούς περι επιθετικότητας τους σκύλου αλλά και απο τους υπεύθυνους που φέρθηκαν άσχημα σε αδέσποτο ζώο κατά την προσπάθεια να το παραλάβουν.

Να σημειωθεί ότι το αδέσποτο σκυλί βρισκόταν σε στρατόπεδο στην επαρχία Αμμοχώστου και οι υπάλληλοι σε μία προσπάθεια να το παραλάβουν άσκησαν υπερβολική βία,με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τραύματα στο ζώο με τα αίματα του να είναι ευδιάκριτα στον δρόμο.

Το περιστατικό βιντεοσκοπούσε στρατιώτης, ο οποίος αναφέρει ότι υπήρξαν ακόμη και απειλές εκ μέρους των υπαλλήλων.

 

Ο Κύπριος παρουσιαστής και δημοσιογράφος μέσα απο τα social media ξέσπασε αναφέροντας τα πιο κάτω:
 
Απολογηθείτε άμεσα και δημόσια Constantinos Zannetos για τον ψευδή και παραπλανητικό ισχυρισμό σας περί επιθετικής συμπεριφοράς του σκύλου που τραβολογούσαν οι δημοτικοί σας λειτουργοί με την απόχη! Αυτός ήταν ο σκύλος που τους απειλούσε τη σωματική ακεραιότητα; Που παίζει και μοιράζει χάδια; Όταν έκλαιγε από φόβο και κουνιόταν πέρα δώθε για να αποφύγει την απόχη και το βίαιο τραβολόγημα, εσείς τα εκλάβατε ως απειλή; Αν περνούσαν δηλαδή σε ένα άνθρωπο αυτό το σύρμα και τον τραβούσαν από το λαιμό, θα έμενε ακίνητος;! Συγχαρητήρια για την κατάρτιση και τις μεθόδους που εφαρμόζει η αρμόδια από το νόμο δημοτική υπηρεσία για να ανταποκριθεί στην  υποχρέωση της, να παραλαμβάνει αδέσποτα!
 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top