ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος 26χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο- Κρίσιμη η κατάστασή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος 26χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο- Κρίσιμη η κατάστασή του

Διασωληνωμένος στο Γ.Ν Λευκωσίας νοσηλεύεται 26χρονος ο οποίος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 8.00 το πρωί στο δρόμο Άγιου Αμβρόσιου – Κυβίδων της επαρχίας Λεμεσού κάτω από συνθήκες που διερευνώνται 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κατευθυνόμενος προς Κυβίδες, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα πορείας, όπου συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο όχημα

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο όπου διενεργούν εξετάσεις

Ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Λεμεσού και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE