Στα σαγόνια καρχαρία 50χρονος από την Γαλλία

Στα σαγόνια καρχαρία 50χρονος από την Γαλλία

Τραγικό θάνατο βρήκε δύτης στην θάλασσα της Νέας Καληδονίας

Σύμφωνα με τη Mirror, ένας καρχαρίας, μήκους περίπου 3,5 μέτρων, επιτέθηκε και δάγκωσε αρκετές φορές τον Berthelot, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του προτού φτάσουν στο σημείο οι άνδρες των πρώτων βοηθειών.

Στο σκάφος, μαζί με το θύμα, βρισκόταν η σύζυγός του και φίλοι, οι οποίοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν όταν δέχθηκε την επίθεση, τη στιγμή που κολυμπούσε. 

«Έχασα τον άνδρα της ζωής μου», έγραψε η σύζυγός του Annie στο Facebook.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Berthelot αλλά και οι φίλοι του είναι έμπειροι καταδύτες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE